. ..

     Acidul ascorbic, cunoscut și sub numele de vitamina C sau acid L-ascorbic, este un compus organic natural, cu proprietăți antioxidante. Acidul ascorbic se găsește în plante și alimente, inclusiv citrice, roșii și legume verzi.

     Acidul ascorbic este utilizat într-o gamă largă de aplicații industriale și de fabricație, inclusiv ca agent de dezvoltare și conservant în producția foto și în purificarea apei, unde este utilizat pentru a ajuta la îndepărtarea gustului de iod în apă potabilă sterilizată. Oamenii de știință folosesc, de asemenea, acidul ascorbic în microscopia cu fluorescență, un instrument esențial pentru înțelegerea biologiei celulare. În această aplicație, acidul ascorbic ajută la creșterea fluorescenței, făcând celulele mai vizibile pentru cercetători. În fabricarea plasticului , acidul ascorbic ajută la producerea reacției chimice care produce plasticul.

     Vitamina C stimulează procesele de oxido-reducere tisulară și are acțiune antitoxică și antiinfecțioasă,contribuie la menținerea integrității capilarelor și favorizează fixarea calciului, sinteza colagenului,coagularea sîngelui și cicatrizare leziunilor,iar prin acțiunea desensibilizantă mărește eficacitatea tratamentului cu medicamente antimicrobiene.
 

 

Acid ascorbic

10 noiembrie 2020

Ambalaj : 

Disponibilitatea :

Descrierea produsului

Categoria :

25 kg

În stoc

Cere oferta de preț

Produse similare

© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate

Date de contact

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Formular de contact

Meniu

Pagina noastră pe facebook

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Cărăruș Aurel +373 794 528 22