Pe măsură ce gătitul și coacerea fără gluten devin din ce în ce mai populare, oamenii vor să știe care sunt cele mai bune amidonuri și cereale sănătoase care pot înlocui făina de grâu. Amidonul de cartofi este un amidon derivat din cartofi și este adesea folosit pentru îngroșarea sosurilor, supelor și tocănițelor.
Deși amidonul din cartofi ajută la controlul zahărului din sânge este, de asemenea, sărac în nutrienți și adesea modificat genetic.
Compoziție nutrițională:
Amidonul este o substanță albă inodoră, fără gust, moale, care este produsă de toate plantele verzi. Amidonul din cartofi este amidonul găsit în cartofii care este un produs al plantei de cartofi - Solanum tuberosum.
O lingură de amidon de cartof conține:
reduse.
Ambalaj :
Disponibilitatea :
Categoria :
25 kg
ÃŽn stoc
© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate
Formular de contact
Meniu
Pagina noastră pe facebook
Ocrain Dumitru +373 799 98 601
Cărăruș Aurel +373 794 528 22