Glutamatul de sodiu este un potențiator de gust adăugat de obicei în mâncarea chinezească, în conservele de legume, supe instant și carne procesată. El poate fi însă adăugat în orice aliment, inclusiv în băuturi alcoolice sau nealcoolice.
cârnați, cârnați, carne de vită, carne tocată;
sosuri, maioneza, ketchupuri;
cuburi de bulion, condimente gata preparate;
chipsuri și biscuiți în pungi, gustări;
mâncare de la restaurante de tip fast-food;
diverse tipuri de produse semifabricate (de exemplu, clătite congelate, cotlete, paste);
pește, carne, legume și chiar conserve de fructe.
Ambalaj :
Disponibilitatea :
Categoria :
25 kg
În stoc
© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate
Formular de contact
Meniu
Pagina noastră pe facebook
Ocrain Dumitru +373 799 98 601
Cărăruș Aurel +373 794 528 22