. ..

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Prima pagină  >>  Pompe pentru dozare DOSATRON  >> Linia pentru sanatatea animalelor   >>  Mixer 60 litri pentru mestecarea medicamentelor veterinare

In stock

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea : 

02 noiembrie 2022

Mixer 60 litri pentru mestecarea medicamentelor 

Rezervoarele de amestecare sunt concepute pentru amestecarea cu apă a medicamentelor veterinare, vaccinurilor, vitaminelor, diverșilor aditivi alimentari și a altor substanțe solubile în apă. Acesta este un echipament suplimentar, a cărui nevoie este greu de supraestimat. Sunt folosite de 75% dintre fermierii din Franța și Germania.

 

Solubilitatea antibioticelor în soluția stoc este preocuparea N1 atunci când se administrează preparate în apă de băut. Firme veterinare precum Ceva, Virbac, Elanco, Fatro etc., precum și Institutul Național de Cercetări Agricole au demonstrat că instalarea unui rezervor de amestecare ajută la rezolvarea acestei probleme.

 

Concentrația majorității antibioticelor din rezervorul cu lichid rezidual nu este uniformă, ceea ce înseamnă că conținutul acestora în conductele de apă potabilă după ce soluția este aspirată de dozator va fluctua foarte mult. Un studiu al Institutului de Creștere a Porcilor a arătat că o picătură de apă dintr-un adăpator de mamelon poate conține până la 70% dintr-un antibiotic, iar o astfel de supradoză duce la probleme de sănătate periculoase pentru consumator, deoarece antibioticul rămas în carnea de animale reduce imunitatea umană. 

 

În plus, dizolvarea slabă în soluția de baza, duce la precipitarea antibioticului în conducte și, prin urmare, la riscul de contaminare încrucișată pentru alte animale, deoarece curățarea eficientă a conductelor de adăpator este posibilă numai după sacrificare, atunci când nu există animale in incapere. Și astfel de probleme sunt tipice nu numai pentru antibiotice, ci și pentru multe medicamente veterinare și diverși aditivi.

 

Astfel, prezența unui rezervor de amestecare este o garanție necesară a calității procedurilor efectuate cu ajutorul unui dozator. Mixerul nostru cu un volum de 60 de litri întruchipează toate soluțiile moderne dezvoltate în acest domeniu. Pompa electrică rotativă, care face parte din mixer, funcționează pe tot timpul de dozare, datorită căruia este posibil să se realizeze dizolvarea completă a medicamentelor și să se obțină o soluție care are aceeași concentrație pe tot volumul. Când soluția din rezervor se epuizează, dispozitivul încorporat permite alimentarea cu apă curată, ceea ce împiedică pompa să funcționeze la gol și asigură, de asemenea, că dozatorul este spălat și în siguranță. Rezervorul are un capac detasabil pentru curatare si intretinere usoara. În modul de funcționare, capacul este fixat în siguranță cu zăvoare.

Produse similare

Cere oferta de preț

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601

   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2026 profarm.md - toate drepturile rezervate