. ..

1,25 m * 3000 m

1,25 m * 2000 m

1,23 m * 3000 m

1,23 m * 2000 m

Ambalaj :

În stoc

Cere oferta de preț

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea : 

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Plasa pentru baloti rotunzi
16 noiembrie 2020

Plasă pentru baloți

Plasă pentru baloți rotunzi de calitate premium 
 
Disponibile urmatoarele marimi:
- 1,25 * 3000
- 1,25 * 2000
- 1,23 * 3000
- 1,25 * 2000
 

Plasa pentru balotare este un element esențial în procesul de recoltare, depozitare și transport al materialelor vegetale în industria agricolă. Fiind fabricată din material plastic de înaltă calitate, în special HDPE (polietilenă de densitate înaltă), această plasă asigură o serie de avantaje și caracteristici importante:

  • Durabilitate și rezistență la rupere: Datorită gramajului ridicat și calității materialelor folosite, plasa de balotat este extrem de rezistentă la presiunea și greutatea baloților, asigurând astfel integritatea acestora în timpul manipulării, depozitării și transportului.

  • Rezistență la intemperii: Plasa este concepută să reziste în diverse condiții meteorologice, fiind protejată împotriva deteriorării cauzate de expunerea la soare, ploaie sau vânt. Această rezistență la intemperii contribuie la menținerea calității și a valorii nutriționale a furajelor depozitate în baloți.

  • Ventilație eficientă: Structura poroasă a plasei permite aerului să circule în jurul baloților, prevenind acumularea de umiditate și reducând riscul de mucegai sau alte deteriorări. Această ventilație asigură o uscare uniformă a materialului vegetal, contribuind la menținerea calității furajelor.

  • Ușurința în utilizare: Plasa de balotat este concepută să fie ușor de manipulat și instalat în jurul baloților, facilitând procesul de ambalare și fixare a acestora. De asemenea, poate fi tăiată și ajustată la dimensiunile potrivite pentru baloții specifici și este compatibilă cu toate tipurile de mașini de balotat.

  • Protecție UV: Plasa este tratată pentru a rezista radiațiilor ultraviolete, ceea ce contribuie la prelungirea duratei de viață a materialului și la menținerea integrității și rezistenței în timp.

  • Ambalare perfectă de la o parte la alta: Plasa de baloti este proiectată pentru a oferi o ambalare uniformă și compactă a materialului vegetal în interiorul baloților. Aceasta asigură stabilitatea baloților și previne degradarea sau dislocarea materialului în timpul manipulării și depozitării.

  • Compatibilitate cu toate tipurile de mașini: Plasa este concepută să fie compatibilă cu diverse tipuri de mașini de balotat disponibile pe piață. Această caracteristică permite utilizatorilor să aleagă și să utilizeze plasa în funcție de specificațiile și necesitățile echipamentului lor.

 

În concluzie, plasa de baloti reprezintă o soluție eficientă și durabilă pentru ambalarea, protejarea și transportul baloților de materiale vegetale în industria agricolă. Prin caracteristicile sale tehnice și avantajele oferite, această plasă contribuie la optimizarea proceselor agricole și la menținerea calității furajelor pentru animale.

Produse similare

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601

   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2026 profarm.md - toate drepturile rezervate