. ..

În 12 luni de la data fabricatiei

Valabilitate :

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

10 buc.

Ambalaj :

Prima pagină  >>  Medicamente veterinare   >>  Seringi intrauterine fara antibiotic pentru tratamentul metritelor la vaci, Ozolea-Metr

La comandă

Cere oferta de preț

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea : 

23 decembrie 2021

Seringi intrauterine fara antibiotic pentru tratamentul metritelor la vaci, Ozolea-Metr

Seringi intrauterine fara antibiotic pentru tratamentul metritelor la vaci, Ozolea-Metr, cutie 10 bucati x 10ml

 

Ozolea-Metr este un dispozitiv veterinar (fara sa fie un medicament) pentru uz intrauterin la vacile de lapte, care ajuta fermierii sa gestioneze problemele uterine minore ce adesea constituie cauza ratei de conceptie scazute. 

 

Ozolea-Metr este compus dintr-un singur ingredient: un ulei vegetal alimentar pur, modificat genetic cu ajutorul tehnologiei exclusive Ozolea, ceea ce modifica unele lanturi ale acizilor grasi din structura uleiului. Acest lucru permite produsului, odata aflat in contact cu peretele interior al uterului, sa se comporte mai bine in perioada de post-partum tarziu, iar tesutul uterin sa functioneze mai bine dupa inseminare, ceea ce stimuleaza ratele de conceptie.

 

Ozolea-Metr sustine functionalitatea tesutului prin crearea unui strat protector la contactul cu peretele interior al uterului: aceasta bariera fizica poate atenua temporar cauzele proliferarii bacteriene si ale aparitiei metritei. 

 

Ozolea-Metr poate fi folosit:

-in perioada postnatala tarzie, sau la aproximativ 30 de zile dupa fatare, cand involutia uterului este completa, nu exista simptome clare de metrita, insa pot fi vizibile scurgeri vaginale anormale, care nu sunt severe,

-dupa inseminarea la vacile cu inseminari repetate, atunci cand embrionul se formeaza in trompe, dar inainte de a cobori spre uter pentru a se fixa. 

Produse similare

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2026 profarm.md - toate drepturile rezervate