. ..

© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate

Date de contact

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Formular de contact

Meniu

Pagina noastră pe facebook

     Sulful coloidal (o altă denumire comună- fungicid) este folosit pretutindeni pentru a proteja toate grădinile și culturile de grădină de cele mai multe dăunători și boli, inclusiv mucegaiul praf, askokhitoz, chilele, acarienii de legume, oidium, antracnoza, scab.

Combaterea oricăreia dintre bolile enumerate începe la primele semne ale manifestării sale. Prelucrarea se face în absența absoluta a precipitațiilor și a vântului. Este foarte important să se umezească frunzele de pe ambele părți, în mod egal. Examinarea fitotoxică coloidală a sulfului nu provoacă de obicei (dacă urmați instrucțiunile și urmați dozajul), totuși, este posibil ca daunele nedorite să fie uneori posibile (de exemplu, în anumite soiuri de agrișă), chiar căderea florilor și a unei părți a frunzelor. Prin urmare, atunci când plantele cu flori este mai bine să nu se ocupe.

     Sulful coloidal nu trebuie amestecat cu alte funghicide deși instrucțiunea este permisă să se combine cu unele fungicide. Cu toate acestea, reactivii chimici au tendința de a da reacții, astfel încât, pentru a nu fi lăsați fără o recoltă, este mai bine să abandonați experimentele. Ambalaj standard - 40 g.

     Sulful coloidal aplicare:
1. Pentru prelucrarea varzei împotriva chilei sau a sfeclei de zahăr împotriva rocii dintr-o pungă sub formă de pudră de medicament se diluează în zece litri de apă. Soluția de litru este proiectată pentru 10 m². Procesarea este triplă.

2. Pentru tratamentul castraveților din mucegaiul praf:

în sol deschis se prepară o soluție de lucru de 20 litri de apă și 40 g de preparat (un litru de soluție este proiectat pentru 10 m², tratamentul este de patru ori); pentru solul unei soluții de lucru protejate se prepară de la 10 litri și 40 g de preparat (două litri de soluție sunt calculate pentru 10 m², prelucrarea este de cinci ori).

3. Pentru tratarea pepeniilor și a pepenilor verzi de la asocitoze, antracnoze, mucegaiuri sub formă de pudră, un pachet (40 g) este diluat în 10 litri de apă. 10 m² este tratat cu un litru de mortar. Stropit de trei ori.

4. Pentru a proteja coacăzul de roua de pește, un pachet de medicament este diluat în 10 litri de apă. Pe un tufiș necesită 1,5 litri de soluție. Procesat de trei ori.

5. Pentru tratamentul merelor, gutui, pere de struguri și pachet de pulbere de mucegai se dizolvă în 5 litri de apă. Aproximativ două litri de soluție sunt cheltuite pe un copac tânăr. Pentru un adult, volumul soluției este crescut în funcție de mărimea copacului. Procesare de cinci ori.

6. Prelucrarea strugurilor împotriva oidiului se efectuează cu o soluție de 5 litri și o pungă de medicament. Aproximativ 1,5 litri de soluție sunt consumate pe 10 m². În medie, sunt necesare șase tratamente.

7. Culturile medicinale împotriva mucegaiului cu pulbere sunt tratate cu o soluție preparată din 4 litri de apă și un sac de sulf coloidal. Rata consumului - litru pe 10 m². Procesare dublă.

8. Florile, culturile înflorite împotriva antracnozei, asocitozei, mucegaiului sub formă de pulbere necesită tratament cu o soluție de 5 litri de apă și un sac de medicament. Consumul aproximativ pe 10 m² - litru de mortar. Cinci pulverizări.

9. Culturile rămase împotriva acarienilor de plante sunt tratate cu o soluție de sulf coloidal preparată din 5 litri de apă și un plic de medicament. Cinci pulverizări.

     Intervalele dintre tratamente sunt de 10-15 zile. Ultima pulverizare poate fi efectuată cu 3 zile înainte de recoltare. Soluția se prepară prin adăugarea treptată a apei în preparat și se consumă în aceeași zi. Sulful coloidal nu este depozitat sub formă diluată.

Acțiunea începe după 3 ore.

Sulf coloidal

16 decembrie 2020

Ambalaj 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Disponibilitatea : 

Descrierea produsului

Categoria :

25 kg

În stoc

Cere oferta de preț

Produse similare

Acasă  >>  Produse pentru agricultură  >>  Sulf coloidal