. ..

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Prima pagină  >>  Echipament USG   >>   Aparat cu ultrasunete pentru suine MSU1 PLUS Kaixin
 

În stoc

Cere oferta de preț

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea : 

03 ianuarie 2022

Aparat cu ultrasunete pentru suine MSU1 PLUS Kaixin

Aparat cu ultrasunete pentru suine MSU1 PLUS Kaixin

 

Model MSU1 PLUS îmbunătățit: vizualizare îmbunătățită, capacitatea de a conecta ochelari video, protecție îmbunătățită împotriva prafului și umezelii, exportul calculelor într-o foaie de calcul Microsoft Excel.

 

A cumpăra un aparat cu ultrasunete pentru creșterea porcilor MSU1 PLUS Kaixin ieftin în magazinul Profarm.md este soluția optimă și profitabilă pentru toți cei care se ocupă de creșterea animalelor. Dispozitivul permite un diagnostic precis în primele etape ale gestației.

 

Acest scaner cu ultrasunete modern, care poate fi folosit și pentru a diagnostica alte tipuri de animale de diferite dimensiuni, se remarcă prin calitatea sa ridicată, funcționalitatea și caracterul practic.

 

Avantajele dispozitivului de creștere a porcilor

 

Aparatul poate funcționa autonom, fără a fi conectat la o rețea electrică, ceea ce este foarte convenabil pentru toți cei care sunt nevoiți adesea să se deplaseze la ferme, pășuni, întreprinderi de creștere a animalelor etc. Prețul pentru un aparat cu ultrasunete de înaltă calitate pentru creșterea porcilor Kaixin MSU1 PLUS în Moldova este acceptabil pentru toată lumea. Producătorii garantează rezultate 100% exacte ale tuturor studiilor.

 

Caracteristici ale dispozitivului cu ultrasunete pentru creșterea porcilor:

 

  • Mobilitate și ergonomie, ceea ce face ca diagnosticul să fie convenabil și rapid.
  • Dispozitivul vă permite să compilați un raport obstetric complet după examinarea animalelor (se salvează până la 100 de imagini).
  • Dispozitivul este multifuncțional și permite scanarea în cinci moduri.
  • Prezența unei opțiuni care vă permite să monitorizați modificările cardiace
  • Practicitate, care se realizează datorită posibilității de atașare a dispozitivului la o centură, antebraț sau încheietură.
  • Dispozitivul este echipat cu un port USB, care vă permite să conectați la acesta un computer, o unitate flash sau o imprimantă termică.

 

MSU1 PLUS scanner cu ultrasunete, cu un senzor de sector mecanic  în creșterea porcilor este principala metodă pentru diagnosticarea sarcinii. Utilizarea aparatului cu ultrasunete MSU1 pentru porci face posibilă diagnosticarea infertilității 100%, sau a sarcinii, începând cu a 18-a zi după inseminare.

 

De ce experții apreciază atât de mult aparatele cu ultrasunete pentru porci Kaixin MSU1 PLUS?

 

Dispozitivele acestui brand fac posibilă efectuarea de diagnosticare de înaltă precizie. Cel mai adesea sunt folosite pentru a confirma sarcina timpurie. Acest lucru este important pentru a vă asigura că scroafa este îngrijită corespunzător.

 

De asemenea, acest aparat vă permite să măsurați grosimea slăninii. Acest lucru este relevant și în sensul că face posibilă controlul intensității creșterii în greutate. Aparatul vă permite să evaluați calitatea produselor din carne grasă. Cu ajutorul acestuia, puteți trage concluzii despre sănătatea și productivitatea animalului.

 

De asemenea, este avantajos ca aparatul cu ultrasunete MSU1 PLUS Kaixin pentru cresterea porcilor sa poata fi comandat pentru utilizare autonoma chiar la domiciliul pacientului.

 

Aparat digital de diagnosticare cu ultrasunete cu traductor mecanic sectorial pentru cresterea porcilorDesignul ergonomic, bateria încorporată, mobilitatea dispozitivului fac diagnosticarea mai convenabilă și mai rapidă.

 

Produse similare

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate