. ..

Pompe dozatoare recomandate

Pompe de dozare Dosatron pentru tipografii

Peste tot în lume, se impun cerințe ridicate pentru pregătirea profesională a amestecurilor chimice utilizate în camera de presă. Pentru a oferi clienților cea mai înaltă calitate, proporțiile acestor amestecuri trebuie definite și respectate absolut precis. Desigur, în acest caz, reverificarea rezultatului și amestecarea manuală a reactivilor corespunzători este probabil să conducă la un consum excesiv de muncă și materiale, precum și o creștere semnificativă a timpului de livrare în cele din urmă.

 

Toate dozatoarele chimice Dosatron de tip automat sunt volumetrice, ceea ce înseamnă că proporția de soluții obținute prin amestecare este independentă de debitul apei sau de schimbările de presiune.

 

În plus, pentru funcționarea acestor dispozitive este necesară doar apă ca forță motrice, care este deja utilizată în procesul de imprimare. Astfel, în final, este posibil să se obțină o mai mare precizie de dozare a amestecului finit, reducând în același timp costul energiei electrice, ingredientelor și resurselor umane.

 

Datorită celei mai înalte calități asigurate în toate etapele procesului de fabricație a dosatronului, inclusiv controlul și selecția materialelor, cerințele ridicate impuse rezultatului final în camera de presare sunt atinse în mod optim.

 

O serie de dozatroane D3 a fost dezvoltată special pentru aplicații industriale. Următoarele modele sunt utilizate în mod obișnuit în sala de presă:

  • D3RE2 VF - 10-3000 l/h, 0,2-2%;
  • D3RE5 VF - 10-3000 l/h, 0,5-5%;

 

Schema de instalare

În producția de materiale tipărite, sunt utilizate mai multe opțiuni pentru schemele de conectare. În unele cazuri, pentru prepararea soluțiilor complexe se folosesc mai multe dozatoare de aditivi chimici conectate în serie.

 

Prima pagină  >>  Pompe de dozare DOSATRON  >>   Linia pentru tipografii

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate