. ..

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Prima pagină >> Utilaj pentru macinarea furajelor   >>  Masina de măcinat universala Rotogrind 760

La comandă

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea : 

07 decembrie 2022

Masina de măcinat universală Rotogrind 760

Masina de macinat universala cu cuva rotativa Roto Grind 760

 

Roto Grind este o masina de macinat universala rotativa (destinata lucrului in conditii grele) ce nu trebuie sa lipseasca din nicio ferma, indiferent de specificul acesteia.

Cu Roto Grind se poate macina orice fel de furaj, cu costuri mult mai mici si cu consumuri reduse de energie, comparativ cu orice fel de remorca tehnologica sau cu alte masini de macinat de pe piata.

 

Disponibila in doua variante: mobila, actionata de priza de putere a tractorului sau fixa, actionata de un motor electric.

Poate macina si cereale, in cazul in care se foloseste un adaptor special pentru cereale.

Echipamentul a fost fabricat in primul rand pentru ferme zootehnice, dar se poate utiliza cu succes si in unitati industriale (uzina pentru producerea biogazului, confectionarea peletilor si brichetelor, statie de compostare, etc.).

 

 

In privinta principiului de functionare, utilajul corespunde unui mecanism de macinare cu ciocane, care este montat in partea inferioara a cuvei si nu contine ciururi. Calitatea macinarii este determinata de distanta de patrundere a placilor de forfecare. Materialul de tocat trebuie introdus cu un incarcator de capacitate corespunzatoare in cuva utilajului care se roteste cu o turatie mica, in aceasta parte de macinare - care ca marime reprezinta cca. jumatate din diametrul cuvei - se realizeaza tocarea si evacuarea prin suflare.

Dotări standard:

 • Regulator control rotatie cuva;

 • Furtune hidraulice;

 • Inaltator ajustabil;

 • Placi de forfecare;

 • Jgheab golire curbat standard;

 • Roti cu cauciucuri;

 • Protectii pt. sfori;

 • Ciocane de macinat;

 

1. CIOCANELE: 24 ciocane ce atarna liber (cate 4 ciocane pe fiecare din cele 6 colturi ale piesei hexagonale). Ciocanele sunt lungi si grele pentru extindere maxima. Ciocanele din otel sunt intarite cu carbura de tungsten si sunt reversibile astfel incat sa poata fi utilizate toate cele 4 colturi.

2. PLACILE DE FORFECARE: Placile de forfecare ajustabile separat ofera un control simplu si eficient dimensiunilor de macinare, fara a fi necesara utilizarea de site.

3. INALTATOR: Inaltatorul ajustabil controleaza muscatura ciocanelor.

4. USA CORPULUI DE MACINARE: Usa in balamale ce se poate deschide pentru a permite macinarea materialelor cu umiditate ridicata.

 

 

Cu acelasi echipament Roto Grind se pot toca fanul, paiele, cocenii de porumb, balotii umezi, furajul verde, precum si incarcarea acestora in masina de mixare. Cu o putere motrica corespunzatoare, acest utilaj poate toca chiar si deseuri de lemn sau furaje boabe.

Lungimea materialului tocat poate varia intre 2 si 15 cm. Roto Grind, echipat cu dispozitiv corespunzator de evacuare prin suflare, este capabil sa evacueze asternutul de paie tocat direct in spatiul de odihna sau sa evacueze prin suflare alte materiale tocate in rezervorul de depozitare. In mai multe situatii, echipamentul este utilizat pentru tocarea tulpinelor ierboase direct in focarul surselor de energie alternative, sau pentru prelucrarea acestora ca peleti, ori in statiile de biogaz.

 

Domenii de utilizare:

 • Pentru tocarea furajelor fibroase balotate sau puse in stoguri, folosite pentru hrana/asternutul animalelor (fanuri, lucerna, pai, furaje umede, coceni de porumb etc.). Marimea de tocare permite prepararea furajului fibros de 2-4 cm necesar amestecului de furaje FU (Furaj Unic). 

 • Pentru tocarea produselor secundare (porumb stiuleti, cotor de porumb, rest de stiulete din porumb dulce si panusa etc.) si a amestecurilor preparate din acestea.  

 • Prin completare cu diferite dispozitive de adaptare pentru sfaramarea, spargerea produselor boabe.

 • Pentru tocarea produselor fibroase de calitate inferioara, destinate pentru ardere, respectiv plantelor cultivate cu scopuri energetice.

 • Pentru premacinarea produselor destinate fabricarii peletilor, respectiv brichetelor.

 • Pentru tocarea resturilor de tulpine destinate compostarii (de ex. tulpine de ardei sau de rosii).

 • Pentru tocarea produselor improprii consumului uman si hranirii animalelor, destinate productiei de biogaz (de ex. pepene, materiale improprii furajelor).

 • Pentru tocarea corzii de vie, scoartei de copac, crengilor, cojii si samburilor de fructe etc.

 


Producator: Roto Grind Tub Grinders Burrows Enterprises, Inc. USA 🇺🇸🇺🇸

Utilajul este disponibil pentru achizitie în Moldova și România.

 

Ai nevoie de un astfel de utilaj in ferma ta? Atunci dă-ne un semn și îți oferim utilajul potrivit:

   +373 799 98 601 

  office@profarm.md

Produse similare

Cere oferta de preț

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2026 profarm.md - toate drepturile rezervate