. ..
Acasă  >>  Produse pentru agricultură  >>  Superfosfat triplu

Produse similare

Cere oferta de preț

În stoc

25 kg

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea :

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Ambalaj 

03 februarie 2022

Superfosfat triplu

Superfosfatul triplu este un îngrășământ cu fosfor foarte concentrat, cu un conținut de 46% pentoxid de difosfor (P2O5). Este adecvat pentru hrănirea tuturor tipurilor de sol care au рН în limitele mediului slab acid până la alcalin.
 
Ajută la accelerarea creșterii și dezvoltarea sistemului radicular, crește rezistența plantelor la îngheț, ajută la absorbția completă a umidității solului și, în acest fel, reduce probabilitatea deteriorării plantelor în perioade de timp. de secetă. În combinație cu îngrășămintele cu azot într-o formulă echilibrată, ajută la absorbția și a altor elemente nutritive ale plantei.
 
Perioadele de timp în care se aplică superfosfatul triplu sunt predominant ca fertilizare de toamnă, deoarece este un îngrășământ cu acțiune lentă. Livrarea treptată a substanței active se datorează tehnologiei de producție în sine și faptului că materiile prime de bază sunt minereurile de fosfor. Ele determină conținutul diferitelor forme, în care se află fosforul în produs. Anumite condiții ale mediului sunt necesare pentru descompunerea fosforului din sol în forme care sunt ușor de absorbit pentru plante. Fosforul solubil în apă este cel mai accesibil pentru culturi și formele rămase conținute în el trebuie să treacă prin diverse procese pentru a ajunge la aceste forme. Datorită fosforului solubil în apă, în care fosforul este conectat în îngrășământ, poate asigura satisfacerea momentană a nevoilor plantelor de hrană fosforică, formele rămase continuă să livreze o substanță activă pentru o perioadă mai lungă de timp. Această calitate îl face foarte eficient pentru agricultură datorită acțiunii sale prelungite.
 
Nu este higroscopic și are o formă granulară cu granule de dimensiuni egale ceea ce face ca aplicarea sa prin echipamente de împrăștiere a îngrășămintelor să fie foarte precisă.
 
Este ratificat ca produs în tehnologia de cultivare a culturilor arabile, precum și a plantelor perene. În combinație cu îngrășămintele cu azot (nitrat de amoniu, îngrășământ cu azot lichid, uree și așa mai departe), superfosfatul triplu este aplicat cu mare succes în dezvoltarea programelor de îngrășăminte.
 
Avantaje
 • Accelerează creșterea sistemului radicular al plantelor tinere;

 • Scurtă perioada de timp a infertilității tinere a viței de vie tinere și a culturilor pomicole, accelerează înflorirea și coacerea fructelor;

 • Creste rezistenta plantelor la inghet si seceta;

 • Îndeplinește un rol decisiv pentru formarea calității producției de cereale, legume, fructe, culturi tehnice și oleaginoase;

 • Elimină influența negativă a fertilizării cu azot unilateral;

 • Plantele obțin cea mai mare parte a fosforului din sol în mijlocul vegetației lor atunci când se formează volumul principal de masă vegetativă și se creează producția.

 
Dacă în plante nu există suficient fosfor, se observă următoarele:
 • Sistem radicular slab și anormal dezvoltat;

 • Frunze de dimensiuni mici si ondulate la margini albastru-verzui sau verzi cu nuanta de bronz sau violet;

 • Dezvoltarea, înflorirea și coacerea fructelor sunt inhibate;

 • Rezistență scăzută la îngheț și frig;

 • Randament redus intens de proastă calitate.

 
Caracteristici tehnice
 • P 2 O 5 solubil în apă și citrat max. 45,5 %

 • P 2 O 5 solubil în apă max. 43,0 %

 • Acid fosforic liber ca P 2 O 5 max. 3,5 %

 • Umiditate max 4,0 %

 • Granule de la 1 la 5 mm min. 98,0 %

 
 

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate