. ..

 

 

 

 

 

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Volum :

Prima pagină  >>  Adaosuri pentru animale   >>  Produse pentru bovine  >> Produse pentru viței  >>  Echipament pentru viței  >>  Tetine Milk Bar cu orificiu special pentru alaptare vitei, set 10 bucati
 

in stock

975 lei (cu TVA)

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea : 

07 noiembrie 2021

Tetine Milk Bar cu orificiu special pentru alaptare vitei, set 10 bucati

Tetine Milk Bar cu orificiu special pentru alaptare vitei, set 10 bucati

 

Milk Bar a copiat modelul mamelonului vacii si a simulat procesul de eliberare al laptelui! Tetina Milk Bar nu face sa tasneasca laptele in gura vitelului, este nevoie ca acesta sa depuna un mic efort pentru a suge, ceea ce il ajuta sa produca mai multa saliva. 

 

Avantajele tetinelor speciale Milk Bar:

  • ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum);

  • stimuleaza productia de saliva, acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind astfel digestia laptelui;- creste absorbtia de lactoza;

  • elimina cazurile de supt incrucisat;

  • reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala;

  • imbunatateste sporul zilnic.

 

Nu toate tetinele sunt concepute la fel!

 

Diferenta pe care o fac tetinele Milk Bar pentru sanatatea viteilor este semnificativa! Fermierii care au trecut de la tetinele cu flux rapid la cele cu flux controlat sunt uimiti de schimbarile pe care le manifesta viteii. Mortalitatea scade, viteii iau mai repede in greutate si nu mai manifesta suptul incrucisat. 

 

Milk Bar a monitorizat aceste rezultate timp de 27 de ani. Tetina din cauciuc natural de cea mai inalta calitate este prevazuta cu o membrana care controleaza debitul cu care suge vitelul, fara a avea valve care ar putea captura bacteriile.

                    

 

1. Membrana interna

Nu o poti vedea, insa este acolo. Membrana interna este componenta care opreste viteii sa suga prea repede. Membrana asigura curgerea laptelui la o viteza asemanatoare cu cea din mamelonul vacii, astfel incat viteilor li se asigura un supt cat mai aproape de cel natural.

 

2. Capat rotunjit

Ai vazut vreodata o vaca cu mameloane ascutite? Noi cu siguranta nu, de aceea tetinele Milk Bar sunt usor rotunjite, astfel ca viteii nu se irita in cerul gurii.

 

3. Varf inversat

Mamelonul unei vaci nu este inversat, insa la tetinele Milk Bar acest lucru stimuleaza viteii sa suga cu putere, precum o fac in mod natural.

 

4. Cauciuc special

Tetinele Milk Bar sunt fabricate din cauciuc natural atent selectat. Densitatea cauciucului influenteaza viteza cu care sug viteii, stimuland astfel producerea de saliva necesara pentru digestia si dezvoltarea sanatoasa a acestora.

 

5. Fanta verticala

Fanta verticala este conceputa pentru a ceda cantitatea corespunzatoare de lapte. Acest lucru ajuta la protejarea rumenului si plamanilor, avand grija ca gutiera esofagiana sa nu se inunde. Taiem manual fiecare tetina pentru a ne asigura ca sunt facute corect.

 

Se recomanda utilizarea unei tetine pentru un vitel pana la intarcare:1 tetina = 1 vitel.

Produse similare

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate