. ..

Dimensiuni:

Prima pagină >> Balotare si insilozare >> Utilaje pentru balotare >> Grebla WR 600 evo față și spate

La comanda

Cere oferta de preț

Categoria:

Descrierea produsului

Disponibilitatea: 

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Plasa pentru baloti rotunzi
27 februarie 2024

Grebla WR 600 evo față și spate

 

Noua grebla Agronic WR 600 evo are o lățime de lucru mai mare, rotoare mai mari și un număr de două ori mai mare față de Agronic WR 500. În consecință, viteza de conducere și eficiența muncii sunt, de asemenea, mai mari. Cadrul este format din trei părți, fiecare având propriile roți de sprijin. Datorită atașamentului plutitor, rotoarele pot urmări în mod independent suprafața câmpului. WR 600 evo se ataseaza de tractor in față atunci când este folosită cu încărcător frontal. În plus, funcționează eficient montată în trei puncte pe spatele tractorului. Aceeași mașină poate avea adaptoare pentru ambele direcții.
 

Controlul aripilor reînnoit

 

Sistemul hidraulic revizuit de control al aripii include acum controlul separat controlat electric al rotoarelor ca standard. Ridicarea aripilor și reglarea lățimii de lucru sunt împărțite în propriile supape, ceea ce face ca utilizarea mașinii să fie mai precisă. În plus, comanda separată permite mișcarea laterală a rotoarelor în timpul conducerii, ceea ce, la rândul său, permite formarea rugozității, de exemplu la marginea câmpului, pe coturi sau promontori în direcția dorită. Există trei poziții de direcție: stânga, dreapta sau ambele rotoare în același timp. Lățimea de lucru a mașinii de tuns iarbă trebuie să fie mai mică de 4 metri, caz în care lățimea brutului este mai mică de 1,2 metri.
 

Furaj curat si calitativ

Datorită faptului că grebla poate dubla contururile a suprafeței câmpului, furajul este lipsit de pământ si pietre, astfel nivelul de inseminare a furajelor cu clostridia este scazut la minim.

 

Rugozitate excelentă

Datorită principiului său de funcționare, fânul nu este împletit în spirală, dar rugozitatea rămâne plată și aerisită. Atât reglajele rugozității, cât și ale lățimii de lucru sunt hidraulice.

 

Mai multă eficiență de recoltare și mai puțină compactare a suprafeței solului

Greblarea în același timp cu balotarea reduce timpul de lucru pe câmp. Utilizarea completă a capacității mașinii de recoltat crește eficiența muncii și reduce semnificativ consumul de combustibil.

 

Simplu și aproape fără întreținere

Țepile din poliamidă sunt flexibile și foarte rezistente la uzură, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de un mecanism de antrenare pentru uzură pentru țepi. Rotoarele cu acționare directă sunt acționate hidraulic.

 

Dimensiune compactă

Designul simplu economisește greutate, iar mașina nu necesită măsuri speciale pentru transport. Vizibilitatea este întotdeauna bună, iar utilizarea și gestionarea mașinii este fără efort.

 

Disponibil ca accesoriu:
- Adaptor pentru încărcător frontal euro
- Adaptor pentru cârlig frontal
- Adaptor de ridicare spate
- Rolă de brazdă
- Reglarea electronică a înălțimii

 

 

Informatii tehnice:
 

- Lățimea de lucru, (m) 6,15 (maximum)

- Lățimea de transport, (m) 2.8
- Greutatea mașinii, (kg) 860
- Dimensiunea inelului rotorului 16x 6,50-8
- Lățimea brazdei, (m) 2,15 (maximum)
- Nevoia de hidraulic 1x 2 ed. si presiune si retur liber
- Tepi, poliamidă de 20 mm (buc) 2 x 32
 

 

Produse similare

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate