. ..

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Prima pagină >> Utilaj pentru macinarea furajelor   >>  Tocator Teagle Tomahawk 404M

La comandă

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea : 

07 decembrie 2022

Tocator Teagle Tomahawk 404M

Teagle Tomahawk 404M este un tocator popular printre fermieri pentru măcinarea rapidă și eficientă a paielor și a fânului în materiale constante de scurtă lungime. Această mașină are capacitatea de a toca materialul la o lungime de la 8 mm până la 120 mm, asigurând o uniformitate consistentă în procesul de măcinare. 

Este special conceput pentru materiale uscate și nu este potrivit pentru tăierea silozului umed, deoarece acest tip de material va bloca rotorul de tăiere și va înfunda sitele. Cu toate acestea, tocatoarele de paie Tomahawk sunt mașine versatile și pot fi folosite și pentru pregătirea așternutului ușor, iar paiele pot fi împrăștiate pe o distanță de peste 7 metri, alimentându-se pe una sau ambele părți ale tractorului. Există opțiuni alternative de descărcare disponibile pentru a se potrivi nevoilor individuale ale utilizatorilor.


Tocatorul de fân și paie Teagle Tomahawk este o unitate de tip tambur, rentabilă, ușor de utilizat și fiabilă. Modelele 404M și 505M sunt echipate cu un sistem care elimină necesitatea unei cutii de viteze, fiind conectate direct la tractor. Pentru rotirea tamburului, se utilizează un motor hidraulic care primește alimentare de la sistemul hidraulic al tractorului. Acest lucru elimină complexitatea și costurile asociate cu o cutie de viteze separată.

 

Tomahawk 404M utilizează lame sau ciocane pentru a toca materialul uscat la dimensiuni suficient de mici pentru a trece prin găurile sitelor. Lamele fixe sunt folosite pentru a tăia materialul uscat în bucăți lungi de aproximativ 50 mm. La cerere, pot fi instalate echipamente suplimentare pentru a obține fracțiuni scurte, reducând și mai mult lungimea materialului de ieșire. Procesul de producție poate fi ușor controlat prin reglarea vitezei de rotație a tamburului, oferindu-vă flexibilitate și control precis în procesul de prelucrare a materialului.

 

În ansamblu, Tomahawk este o alegere excelentă pentru fermieri în căutarea unei soluții eficiente și fiabile pentru prelucrarea fânului și a paielor, oferindu-le posibilitatea de a transforma rapid aceste materiale în bucăți potrivite pentru utilizare în hrana animalelor sau în așternut.


 

Caracteristicele produsului:

 

 • Diametrul tamburului - 157 cm
 • Diametrul maxim al balotului rotund - 125 cm
 • Înălțime totală cu mașina pe sol - 220 cm
 • Lățimea cu jgheaburile închise - 198 cm
 • Lungime totală - 237 cm
 • Lățimea de transport - 183 cm
 • Lățimea de operare - 210 cm
 • Înălțimea de descărcare a jgheabului girafei de paie - 183 cm
 • Greutate - 900 kg
 • Este necesară puterea PTO - 80 CP
 • Furajare siloz cu baloturi - Nu


Producator: Teagle - Marea Britanie 

Utilajul este disponibil pentru achizitie în Moldova.

 

Ai nevoie de un astfel de utilaj in ferma ta? Atunci dă-ne un semn și îți oferim utilajul potrivit:

   +373 799 98 601 

  office@profarm.md

Produse similare

Cere oferta de preț

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601

   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2026 profarm.md - toate drepturile rezervate