. ..

© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate

Date de contact

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Formular de contact

Meniu

Pagina noastră pe facebook

Produse similare

Folie alb/negru pentru acoperirea inferioara a silosului.
  • Furajele sănătoase duc la animale sănătoase. 

  • Polydress® SiloClassics este acoperirea de încredere pentru a asigura o bună calitate a silozului pentru producția de carne și lapte.

  • Cu un raport preț-valoare eficient, este soluția optimă pentru condițiile meteorologice și de utilizare standard. Diferite lățimi, lungimi și grosimi vă oferă flexibilitate în funcție de nevoile dvs. 

 
     Silozul este într-un fel de „conservă” pentru animalele de fermă. Acesta este un tip de mâncare suculentă care persistă pe tot parcursul anului, care are o valoare deosebită în perioada de iarnă și primăvara devreme. Pentru a păstra cantitatea maximă de nutrienți, este necesar să respectați cu strictețe tehnologia de recoltare și păstrare a silozului. Cel mai optim mod în care iarba își păstrează proprietățile cât mai mult posibil este de a o depozita în tranșee special prevăzute, pentru sigilarea cărora se folosește o peliculă de însilozare specială. Cu ajutorul acestuia, acestea acoperă în mod fiabil suprafețele de însilozare ale șanțurilor de dimensiuni suficient de mari.
     Deseori fermierii folosesc folie tehnică obișnuită pentru a acoperi gropile de siloz, care nu este deloc potrivită pentru aceste scopuri și începe să se deterioreze după 3-4 luni. Ca urmare, pierderea materiilor prime pentru furaje poate fi de aproximativ 45%, în plus, există o deteriorare a poftei de mâncare a animalelor și o creștere a nivelului de boli. În procesul de fabricație a peliculelor de însilozare speciale, se utilizează cele mai noi tehnologii și se efectuează un control strict al producției în fiecare etapă.
Avantajele utilizării foliei speciale pentru însilozare:
  • Minimizează pierderile de furaje;

  • Datorită dimensiunilor sale suficient de mari, oferă un adăpost fiabil și, ca rezultat, furaje de înaltă calitate;

  • Facilitează procesul de recoltare a furajelor;

  • Este convenabil și ușor de utilizat;

  • Garantează depozitarea pe termen lung a furajelor datorită gradului ridicat de impermeabilitate și etanșare a materialului;

  • Păstrează toată valoarea nutritivă bogată a materiilor prime pentru furaje mult timp.

Utilizarea foliei pentru însilozare, ca material de etanșare pentru gropile și movilele de însilozare, vă permite să obțineți furaje de înaltă calitate fără pierderi cantitative.

Pelicula pentru siloz, alb/negru, grosimea 150 microni

16 noiembrie 2020

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Disponibilitatea : 

Descrierea produsului

Categoria :

Cere oferta de preț

În stoc

Tara de origine : 

Germania

Prima pagină  >>  Articole pentru siloz și făn  >> Folii pentru siloz    >>   Pelicula pentru siloz, alb/negru, grosimea 150 microni

Dimensiuni :

4 * 50; 

6 * 25; 

6 * 50

7 * 50; 

8 * 50; 

10 * 50

12 * 50; 

14 * 35; 

14 * 50 

16 * 50; 

18 * 50