. ..

Pompe dozatoare recomandate

Pompe de dozare (medicator) Dosatron în creșterea industrială a păsărilor de curte și a porcilor

Introducerea medicamentelor la animale prin sistemul de apa este în prezent larg răspândită. Datorită ultimelor evoluții, solubilitatea preparatelor tradiționale sub formă de pulbere se îmbunătățește și apar noi forme lichide. În acest sens, problema alegerii echipamentului care este optim potrivit pentru dozarea și amestecarea medicamentelor cu apă este mai relevantă ca niciodată.

 

De mai bine de 40 de ani, în Franța sunt produse dozatoare, care sunt folosite cu succes în toată lumea, iar numele companiei a devenit un nume de uz casnic pentru toate dispozitivele de acest tip, indiferent de producător. În ciuda acestui fapt, Dosatron nu se oprește la succesul obținut, ci îmbunătățește constant vechile și dezvoltă noi modele de dozatoare.

 

Utilizarea dozatoarealor oferă următoarele beneficii:

  • medicamentul este alimentat de un curent de apă și nu necesită energie electrică;

  • doza de medicament este ușor de reglat și strict proporțională cu cantitatea de apă care trece prin dispozitiv;

  • în cazul unei erori, medicamentul poate fi înlocuit cu ușurință prin spălarea mai întâi a medicatorului cu apă curată (acest lucru durează câteva minute);

  • designul dozatorului vă permite să modificați cu ușurință și cu precizie doza medicamentului prin simpla rotire a regulatorului.

 

Pompele Dosatron au o gamă largă de aplicații în zootehnia industrială. Tratamentul și vaccinarea prin apa sunt metode practic indispensabile în industria cresterii a păsărilor de curte și sunt utilizate pe scară largă în industria cresterii a porcilor. Medicatorul poate fi folosit pentru a administra agenți antiinfecțioși și antiparazitari, vaccinuri, suplimente nutritive, probiotice, acizi organici etc.

 

În plus, dozatoarele sunt utilizate pentru tratarea apei, în sistemele de umidificare și dezodorizare, precum și în scopuri de igienă și dezinfecție. O gamă largă de modele vă permite să selectați în mod optim un medicator pentru o anumită sarcină.

 

Cele mai populare în creșterea păsărilor de curte și a porcilor sunt pompele de dozare din seria D25 cu o capacitate de 10 până la 2500 l/h. Acestea combină fiabilitatea, simplitatea, manevrarea și eficiența.

 

În cazul în care debitul de apă depășește 2500 l/h, este posibilă instalarea mai multor dozatoare în paralel sau utilizarea modelelor cu capacitate mai mare.

 

Pentru dozarea substanțelor agresive sunt disponibile dozatoare speciale cu carcasă specială (PVDF). Există modele concepute special pentru acizi concentrați (>15%).

 

Singurul lucru, care limita până nu demult gama de utilizare a medicatoarelor, este eficiența lor scăzută cu consum redus de apă (viței mici, animale în primele zile de viață) sau presiune scăzută (adăposturi cu mai multe etaje, folosirea unui rezervor de apă). Efectul vizibil al uzurii mecanice asupra performanței dozatoarelor a redus semnificativ durata de viață a acestora în aceste condiții.
Specialiștii Dosatron au rezolvat cu succes această problemă!

 

DIA4RE este o dezvoltare unică bazată pe un nou mecanism motor patentat. Datorită diafragmei armate cu trei straturi și supapei glisante de pe placa ceramică, efectul uzurii mecanice este minimizat. Drept urmare, noul DIA4RE își păstrează caracteristicile mai mult timp și poate funcționa cu:

  • consum redus de apă (mai puțin de 5 l/h, ceea ce corespunde unui singur băutor activ);

  • presiune foarte scăzută a apei (începe la o presiune de 0,15 bar, adică deja la o înălțime de instalare de 1,5 metri a rezervorului de apă);

  • utilizarea apei de calitate scăzută (conținut ridicat de fier, calciu, mangan, nisip etc.).

 

Pentru a asigura o bună amestecare la diluarea produselor biologice, se recomandă achiziționarea de rezervoare speciale de amestecare 60 - 125 l.

 

Informații suplimentare, metodologia de vaccinare, precum și un program pentru calcularea soluției stoc pentru creșterea păsărilor de curte și a porcilor pot fi găsite pe site-ul: www.dosatron.fr

Prima pagină  >>  Pompe de dozare DOSATRON  >>   Linia pentru sanatatea animalelor

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2026 profarm.md - toate drepturile rezervate