. ..

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

25 kg

Ambalaj :

Prima pagină  >>  Adaosuri pentru animale   >>  Produse pentru bovine  >>   Produse pentru tauri  >>   Urea

În stoc

Cere oferta de preț

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea : 

14 noiembrie 2020

Urea

     Urea este adăugată in ratiile bogate în energie. În primul rând, acestea sunt rații bazate pe siloz de porumb (dacă ponderea sa în hrana principală este mai mare de 50%), care conțin și grâu, orz, siloz de porumb, triticale, secară.

RNB (echilibrul azotului din rumen) din aceste diete va fi negativ. Lipsa de amoniac din rumen este evidențiată de indicatorul de uree din lapte: dacă este semnificativ mai mic de 200 mg / kg de lapte, este necesar să recalculați ratia și să verificați echilibrul de azot. De asemenea, trebuie amintit că utilizarea ureei pentru hrana animalelor extrem de productive este limitată, deoarece cu cât este mai mare productivitatea animalului, cu atât ar trebui să existe mai multe proteine ​​insolubile în rumen în ratia  sa.

     De regulă, aportul zilnic de uree furajeră este de 50-100 g pe cap pe zi, sau aproximativ 15 g pe 100 kg de greutate vie.

     Cantitatea exactă a introducerii sale în ratie se calculează pe baza compoziției specifice a acesteia din urmă, utilizând indicatorul RNB sau similar. Acest aditiv pentru furaje este introdus în ratie în părți, pe parcursul a 2-3 săptămâni, crescând treptat doza zilnică. Acest lucru este necesar pentru ca microorganismele din rumen să se poată adapta la această ratie.

Produse similare

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601

   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2026 profarm.md - toate drepturile rezervate