20 L / 210 L / 1000 L
Ambalaj :
În stoc
Categoria :
Disponibilitatea :
Problemele cu copitele costă mulți bani!
Schiopătarea vacilor tale provoacă pagube mari. Acest prejudiciu poate fi împărțit în daune economice directe (costuri pentru tratamentul și nelivrarea laptelui de la vacile bolnave sau tratate) și daune indirecte (producție scăzută de lapte, fertilitate redusă și sacrificare timpurie). Acest prejudiciu poate varia de la 100 la 300 de euro sau mai mult per vaca șchioapătă. Prin urmare, îmbunătățirea sănătății copitelor vă poate economisi mulți bani. Îngrijirea copitelor vacilor contribuie, de asemenea, la bunăstarea animalelor și la ușurința muncii la fermă.
Cum recunoști problemele cu copite?
Schiopătarea este cel mai cunoscut simptom al tulburărilor copitelor. Adesea, șchiopătura apare cu o mișcare mai puțin ușoară. Vacile cu copitele bolnave se culcă mai des, se lasă adesea trase deoparte de masa de furajare sau de adăpatoare, consumă mai mult hrană de întreținere și prezintă simptome de călduri mai puțin evidente. Alte indicații sunt un mers târâit, ponderea alternantă a picioarelor și o poziție anormală a copitelor. Uneori, totuși, tulburările copitei devin evidente doar în timpul trimajului.
Condiții infecțioase și neinfecțioase.
Tulburările copitelor pot fi împărțite în tulburări infecțioase și neinfecțioase. Bolile infecțioase sunt de fapt întotdeauna despre probleme cu pielea. O rezistență scăzută, rația și o presiune crescută a infecției joacă un rol în acest sens. În cazul tulburărilor neinfecțioase ale copitelor, chestiuni precum rația, încărcătura, adăpostirea și calitatea copitelor joacă un rol.
Schiopătarea la vaci are un efect negativ asupra aportului de hrană, a producției de lapte, a fertilității, a longevității și a bunăstării vacilor. Acest lucru creează multă muncă suplimentară și frustrare. Poți îngriji copitele vacilor tale doar cu o abordare consecventă și structurată. Prin urmare, o rundă bună de verificare este foarte importantă.
Soluţia!
Îngrijirea preventivă a copitei pentru vaci previne problemele. Tratamentul preventiv al vacilor dumneavoastră previne problemele copitei. Băile copitelor mențin copitele sănătoase.
Kanters a dezvoltat protocolul de prevenire Exolium. Un plan pas cu pas în care copitele vacilor tale sunt îngrijite pe tot parcursul anului. Acest plan pas cu pas include trei produse diferite pe care le utilizați în momente diferite. Urmând acest plan poți economisi rapid 300 de euro pe vaca.
Ce este Exolium Hoofclear?
Timp de 20 de ani, Exolium Hoofclear a adus o contribuție importantă la soluțiile disponibile Kanters Exolium Hoofcare. Datorită formulei unice, pe bază de chelați de cupru și zinc, Exolium Hoofclear este extrem de potrivit pentru aplicare individuală și de grup. În plus, Exolium Hoofclear conține un liant care îi permite să adere perfect la copitele umede. Acest lucru asigură un efect și o protecție optime.
Cupru
antibacterian
susține sănătatea copitei
Zinc
antibacterian
ajută la refacerea cornului copitei, a pielii și a epiteliului.
Chelații
efect antibacterian
antifungic
rezistență la murdărie
reparare profundă a pielii
funcționează la orice temperatură
fără rezistență
Care sunt avantajele?
Aplicarea Exolium Hoofmix
Pasul 1: Asigurați animalele la masa de hrănire și curățați prin pulverizare cu apă copitele și podeaua cât mai bine posibil.
De asemenea, este posibil să curățați copitele în sala de muls.
Pasul 2: Faceți o soluție Exolium Hoofclear:
Pasul 3: Presurizați bine pulverizatorul sub presiune și asigurați un jet puternic și grupat (nu nebulizați).
Pasul 4: Pulverizați Exolium Hoofclear pe partea din față și din spate a copitei.
Pasul 5: Lăsați animalele să stea nemișcate un timp după tratament.
Exolium Hoofmix face parte din Protocolul de Prevenire Exolium. Tratați animalele timp de 2 zile consecutiv și repetă acest tratament la fiecare 7 până la 14 zile, în funcție de presiunea infecției.
Pagina noastră pe facebook
Meniu
Formular de contact
© 2020 - 2026 profarm.md - toate drepturile rezervate