20 L / 210 L / 1000 L
Ambalaj :
În stoc
Categoria :
Disponibilitatea :
Problemele cu copitele costă mulți bani!
Schiopătarea vacilor tale provoacă pagube mari. Acest prejudiciu poate fi împărțit în daune economice directe (costuri pentru tratamentul și nelivrarea laptelui de la vacile bolnave sau tratate) și daune indirecte (producție scăzută de lapte, fertilitate redusă și sacrificare timpurie). Acest prejudiciu poate varia de la 100 la 300 de euro sau mai mult per vaca șchioapătă. Prin urmare, îmbunătățirea sănătății copitelor vă poate economisi mulți bani. Îngrijirea copitelor vacilor contribuie, de asemenea, la bunăstarea animalelor și la ușurința muncii la fermă.
Cum recunoști problemele cu copite?
Schiopătarea este cel mai cunoscut simptom al tulburărilor copitelor. Adesea, șchiopătura apare cu o mișcare mai puțin ușoară. Vacile cu copitele bolnave se culcă mai des, se lasă adesea trase deoparte de masa de furajare sau de adăpatoare, consumă mai mult hrană de întreținere și prezintă simptome de călduri mai puțin evidente. Alte indicații sunt un mers târâit, ponderea alternantă a picioarelor și o poziție anormală a copitelor. Uneori, totuși, tulburările copitei devin evidente doar în timpul trimajului.
Condiții infecțioase și neinfecțioase.
Tulburările copitelor pot fi împărțite în tulburări infecțioase și neinfecțioase. Bolile infecțioase sunt de fapt întotdeauna despre probleme cu pielea. O rezistență scăzută, rația și o presiune crescută a infecției joacă un rol în acest sens. În cazul tulburărilor neinfecțioase ale copitelor, chestiuni precum rația, încărcătura, adăpostirea și calitatea copitelor joacă un rol.
Schiopătarea la vaci are un efect negativ asupra aportului de hrană, a producției de lapte, a fertilității, a longevității și a bunăstării vacilor. Acest lucru creează multă muncă suplimentară și frustrare. Poți îngriji copitele vacilor tale doar cu o abordare consecventă și structurată. Prin urmare, o rundă bună de verificare este foarte importantă.
Soluţia!
Îngrijirea preventivă a copitei pentru vaci previne problemele. Tratamentul preventiv al vacilor dumneavoastră previne problemele copitei. Băile copitelor mențin copitele sănătoase.
Kanters a dezvoltat protocolul de prevenire Exolium. Un plan pas cu pas în care copitele vacilor tale sunt îngrijite pe tot parcursul anului. Acest plan pas cu pas include trei produse diferite pe care le utilizați în momente diferite. Urmând acest plan poți economisi rapid 300 de euro pe vaca.
Ce este Exolium Hoofmix?
Exolium Hoofmix a fost conceput pentru utilizarea în băile de picioare. Combinația de chelați de cupru, acizi organici și detergenți oferă o îngrijire optimă a copitei și o aderență eficientă pentru a preveni iritarea pielii. În plus, Exolium Hoofmix este foarte concentrat, astfel încât baia de picioare scade rapid pH-ul. Acest lucru permite mai multor animale să fie tratate cu o doză mică.
Cupru
antibacterian
susține sănătatea copitei
Zinc
antibacterian
ajută la refacerea cornului copitei, a pielii și a epiteliului.
Chelații
efect antibacterian
antifungic
rezistență la murdărie
reparare profundă a pielii
funcționează la orice temperatură
fără rezistență
Ulei de arbore de ceai
efect antibacterian
antifungic
Care sunt beneficiile?
Aplicarea Exolium Hoofmix
Doza recomandată este de 3%. În funcție de presiunea infecțioasă, doza poate varia de la 2% la 5%. Pentru un efect optim, se recomandă spălarea copitelor animalelor cu apă pentru a crește eficacitatea tratamentului. În plus, este important ca vana să aibă un volum minim de 150 de litri și să existe cel puțin 1 litru de apă per animal. Daca vana nu indeplinește aceste condiții, apa trebuie schimbată la timp.
Exolium Hoofmix face parte din Protocolul de Prevenire Exolium. În funcție de presiunea infecțioasă, tratamentul trebuie repetat la fiecare 1-2 săptămâni (2 zile consecutive). Infecțiile existente trebuie tratate întotdeauna cu Exolium Hoofgel sau Exolium Hoofclear pentru un efect optim. Daca nu se respecta protocolul de profilaxie Exolium, se recomandă repetarea tratamentului săptămânal.
Pagina noastră pe facebook
Meniu
Formular de contact
© 2020 - 2026 profarm.md - toate drepturile rezervate