. ..

Cere oferta de preț

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Ambalaj :

La comanda

Produse pentru igienă

Detergenți pentru igiena copitelor
Dezinfectante

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea : 

Acid salicilic
28 septembrie 2022

Stand hidraulic ANKA FARM 2.0

ANKA FARM 2.0 Echipament perfect pentru standul de contentie pentru trimajul copitelor la fermă. 

 

Standul hidraulic pentru tunderea copitelor ANKA FARM 2.0 este dezvoltat cu 30 de ani de experiență și co-dezvoltare cu clienții săi, astfel că PRO 2.0 îndeplinește toate cerințele și cerințele viitoare ale trimmerelor profesionale de copite, veterinarilor și fermelor mari de lapte. Fiabilitatea sa operațională și construcția bine stabilită îl fac unul dintre cele mai bune standuri pentru tunderii de copite profesioniști și veterinari din lume.

 

Standul hidraulic pentru tunderea copitelor ANKA FARM 2.0 oferă un confort optim vacilor în timpul procesului de tundere a copitei, atât datorită sistemului dublu de bandă pentru burtă, cât și a fixării excelente a picioarelor. Acest lucru asigură o experiență lină de tundere a copitelor pentru vacă, mașina de tuns copite și fermier. Liftul care se ridică până la 70 de centimetri face ca aceasta să fie ideal pentru fiecare tunder de tuns copite, indiferent dacă are 150 sau 215 cm lungime. Lucrul ergonomic trece la un alt nivel în acest stand de tuns copite. Nu lucrați doar cu spatele drept, ci și cu gâtul drept, ceea ce vă asigură o poziție de lucru complet naturală .   

La ANKA, standurile pentru tunderea copitelor sunt realizate de specialisti tunderi de tuns copite pentru specialisti tunderi de tuns copite. Aceasta înseamnă că apreciem cu adevărat feedback-ul și contribuțiile de la tunderii profesionisti de tuns copite ale clienților noștri și folosim sfaturile acestora pentru a îmbunătăți standul sau pentru a dezvolta opțiuni suplimentare care pot fi construite pe stand. Configurarea individuală este cheia pentru noi. De asemenea, după ce ați primit noul dvs. stand de la noi, este ușor să adăugați opțiuni sau articole la stand. 

 

ANKA FARM 2.0 este fabricat din oțel inoxidabil , ceea ce asigură o curățare mai ușoară în comparație cu standurile de tăiat copite vopsite sau galvanizate. Un stand de tuns copite acționează și ca o carte de vizită pentru un tunder de tuns copite, așa că curățarea ușoară și un stand cu aspect curat este foarte important. În al doilea rând, un stand care este ușor de curățat asigură mai puține posibilități de răspândire a bolilor (ghearelor) de la o fermă la alta. Cu ANKA FARM 2.0 sunteți (bio)securizat maxim în acest caz. 

Bunăstarea animalelor este cheia în proiectarea acestor standuri hidraulice de tăiat copite. Fixarea excelentă a picioarelor în 5 puncte asigură un mediu sigur pentru vacă. Benzile duble pentru burtă asigură confort maxim și mai puțin stres pentru vacă . Sistemele hidraulice sigure si rapide reduc timpul pentru tundere. O situație de câștig pentru vacă, tunderul copitelor și fermierul de lapte.

 

ANKA FARM 2.0 este un stand multifunctionala pentru tunderea copitelor, ceea ce inseamna ca in functie de modalitatea de transport este potrivit pentru tunderea preventiva si/sau curativa. Atât în ​​efectivele mici, cât și în cele mari, timpul de instalare este minim , ceea ce face ca ziua de lucru a mașinii de tuns copite să fie mai eficientă. 

 

Acest stand este omologat CE , ceea ce înseamnă că îndeplinește regulile stricte ale Directivei europene.

Datorită modului în care este construit ANKA FARM 2.0 , este ușor de întreținut. Întreținerea ușoară înseamnă, de asemenea, costuri anuale scăzute pentru piesele utilizate pe stand. O indicație a costurilor anuale de întreținere ale standului hidraulic de tăiat copite ANKA FARM 2.0 este în intervalul de la 200 EUR până la 300 EUR. Făcându-l unul dintre standurile cu cele mai mici costuri de întreținere pe an . 

 

Dacă, în orice caz, aveți nevoie de piese de schimb pentru acest stand de contentie, puteți contacta managerul personal (ocraindmitrii@profarm.md) sau managerul de asistență la Profarm (office@profarm.md) și vă asigurăm livrarea rapidă a pieselor de schimb.

 

La Profarm mergem cu doi pași mai departe decât concurența. Suntem specialiști în găsirea modelului exact de stand de contentie de tăiat copite care se potrivește situației dumneavoastră specifice. Modalitatea de tundere, modalitatea de transport, fluxul de vaci, doar o mică parte din întreaga listă de subiecte care trebuie discutate atunci când investiți într-un stand pentru tunderea copitelor. Și să vezi, să lucrezi și să simți un stand de tăiat copite înainte de a cumpăra este foarte important! Prin urmare, dacă doriți să vedeți standul hidraulic de tăiat copite ANKA FARM 2.0 în realitate și/sau doriți să il încercați, contactați direct managerul personal (ocraindmitrii@profarm.md) și vă vom aranja!

 

Caracteristicile produsului dintr-o privire

 • Configurare eficientă și poziție de lucru ergonomică++
 • Motor foarte silentios (4 kW)
 • Poarta frontala hidraulica
 • Usa din spate hidraulica
 • Troliu hidraulic cu bandă dublă
 • Lift hidraulic pentru ridicare (70 cm)
 • Ridicare hidraulică a piciorului din față
 • Ridicare hidraulică a picioarelor din spate

 

Livrarea standarta cu:

 • Telecomanda cu fir pentru poarta din fata

 • Conexiune de încărcare USB

 • 1 priză electrică rotativă pentru râșniță + 2 prize fixe

 • Corzi de înaltă rezistență (Dyneema)

 • Poziții de fixare pentru fixarea acestuia la subsol

 • 12 Puncte de ungere cu unsoare

 • Certificat CE.

 

Specificație:

 • Lungime: 226,5 cm

 • Latime: 158 cm

 • Inaltime exterioara: 212,5 cm

 • Inaltime interioara: 170 cm

 • Greutate: 850 kg

 • Motor cu silentbloc: 4 kW

 • Pompa de ulei elicoidala 9,6 CC (Deosebit de silentioasa)

 • Electricitate: 380V 32A/16A sau 220V trifazic.

 

Produse similare

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601

   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2026 profarm.md - toate drepturile rezervate