. ..

© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate

Date de contact

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Formular de contact

Meniu

Pagina noastră pe facebook

Produse similare

      Făina de pește este un produs furajer produs din pește și deșeurile de procesare ale acestuia.

Făina de pește este o sursă valoroasă de proteine ​​și aminoacizi esențiali. Se caracterizează printr-un conținut ridicat de metionină, cistină, lizină, treonină și triptofan. Este folosit în principal pentru a îmbogăți rațiile de hrană cu proteine ​​de înaltă calitate. Conținutul de proteine ​​brute variază în jur de 64%.În ceea ce privește compoziția aminoacizilor, proteinele din făină de pește sunt apropiate de proteinele unui ou de pui.

  • Făina de pește este bogată în grăsimi și acizi grași omega-3. Conținutul mediu de grăsime brută este de aproximativ 10%. Datorită conținutului ridicat de proteine ​​și grăsimi ușor digerabile, producția de energie a făinii de pește este semnificativ mai mare decât cea a altor aditivi furajeri cu conținut ridicat de proteine.

  • Energia metabolică a făinii de pește ca aditiv pentru hrana animalelor pentru porci este de 13,5-17,0 MJ pe kilogram, pentru păsările de curte - 11,5-14,5 MJ. Valoarea energetică - 1,0-1,4 unități de alimentare.

  • Făina de pește conține o cantitate mare de vitamine esențiale: colină, biotină, cianocobalamină și alte vitamine B, precum și vitamine A și D.

  • Făina de pește are un conținut ridicat de fosfor, calciu, potasiu, sodiu, iod, seleniu și alte macro și microelemente ușor de digerat.

Utilizare:

  • Făina este utilizată ca aditiv pentru hrana animalelor în porcine, păsări de curte și alte animale. Digestibilitatea făinii de pește de la porci este de 85-90%.

  • Făina de pește este utilizată în hrănire ca aditiv pentru creșterea porcilor și a păsărilor de curte, pentru a accelera dezvoltarea acestora, a crește productivitatea, precum și pentru a activa mecanismele interne de rezistență la bolile infecțioase.

Făina de pește (Spania) proteina 73%

05 noiembrie 2020

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Disponibilitatea : 

Descrierea produsului

Categoria :

Cere oferta de preț

În stoc

Prima pagină  >>  Adaosuri pentru animale   >>  Făina de pește (Spania) proteina 73 %

Ambalaj :

25-1000kg