. ..

25-1000kg 

Ambalaj :

Prima pagină  >>  Adaosuri pentru animale   >>  Făina de pește (Spania) proteina 73 %

În stoc

Cere oferta de preț

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea : 

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

05 noiembrie 2020

Făina de pește (Spania) proteina 73%

      Făina de pește este un produs furajer produs din pește și deșeurile de procesare ale acestuia.

Făina de pește este o sursă valoroasă de proteine ​​și aminoacizi esențiali. Se caracterizează printr-un conținut ridicat de metionină, cistină, lizină, treonină și triptofan. Este folosit în principal pentru a îmbogăți rațiile de hrană cu proteine ​​de înaltă calitate. Conținutul de proteine ​​brute variază în jur de 64%.În ceea ce privește compoziția aminoacizilor, proteinele din făină de pește sunt apropiate de proteinele unui ou de pui.

  • Făina de pește este bogată în grăsimi și acizi grași omega-3. Conținutul mediu de grăsime brută este de aproximativ 10%. Datorită conținutului ridicat de proteine ​​și grăsimi ușor digerabile, producția de energie a făinii de pește este semnificativ mai mare decât cea a altor aditivi furajeri cu conținut ridicat de proteine.

  • Energia metabolică a făinii de pește ca aditiv pentru hrana animalelor pentru porci este de 13,5-17,0 MJ pe kilogram, pentru păsările de curte - 11,5-14,5 MJ. Valoarea energetică - 1,0-1,4 unități de alimentare.

  • Făina de pește conține o cantitate mare de vitamine esențiale: colină, biotină, cianocobalamină și alte vitamine B, precum și vitamine A și D.

  • Făina de pește are un conținut ridicat de fosfor, calciu, potasiu, sodiu, iod, seleniu și alte macro și microelemente ușor de digerat.

Utilizare:

  • Făina este utilizată ca aditiv pentru hrana animalelor în porcine, păsări de curte și alte animale. Digestibilitatea făinii de pește de la porci este de 85-90%.

  • Făina de pește este utilizată în hrănire ca aditiv pentru creșterea porcilor și a păsărilor de curte, pentru a accelera dezvoltarea acestora, a crește productivitatea, precum și pentru a activa mecanismele interne de rezistență la bolile infecțioase.

Produse similare

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2026 profarm.md - toate drepturile rezervate