. ..

25 kg 

Ambalaj :

Prima pagină  >>  Adaosuri pentru animale   >>  Inlocuitor de faina de peste, proteina 72 %

În stoc

Cere oferta de preț

Categoria :

Descrierea produsului

Disponibilitatea : 

Cărăruș Aurel +373 794 528 22 

Ocrain Dumitru +373 799 98 601 

05 noiembrie 2020

Inlocuitor de faina de peste, proteina 72 %

Inlocuitorul de faina de peste este un produs secundar de biomasă bacteriană uscată, liofilizata, non-OMG al producției de acid L-glutamic monosodic (MSG) prin fermentarea microbiană a materiilor prime vegetale de origine vegetală (cum ar fi melasă de sfeclă de zahăr/trestie de zahăr și /sau siropuri de glucoză derivate din grâu de origine europeană). Are o culoare maronie plăcută și, în plus, se caracterizează fizic printr-o textură pudrantă grosieră pentru a permite un aport optim de hrană și o bună dezvoltare a sistemelor digestive tinere (de exemplu puii de carne și puii de creștere).

 

Aspectul său, precum și mirosul său plăcut caracteristic îl fac pe toate foarte asemănătoare cu faina obișnuita de pește, dar în plus conține și câteva avantaje suplimentare de preț.

 

Inlocuitorul de faina de peste nu este un nou aditiv inovator pentru furaje. Este o materie primă furajeră de calitate, cu economie de costuri, fiind bogată în proteine ​​vegetale și, mai important, în mai mulți aminoacizi esențiali în același timp. Acești aminoacizi sunt foarte apreciați pentru „rolul lor limitator” în majoritatea speciilor de animale de creștere. Conținutul proeminent de proteine ​​(variind

între garanția minimă de 72% și până la max. 78%) este bine digerabil și, prin urmare, inlocuitorul de faina de peste poate fi văzut ca un complement promițător și rentabil pentru sursele obișnuite bogate în proteine ​​(cum ar fi făină de pește, făină de oase de carne, srotul de soia, srotul de rapiță, srotul de floarea soarelui, proteine ​​de cartofi, etc.), și asta fără efecte negative asupra performanței animalelor.

 

 

Inlocuitorul de faina de peste conține un conținut foarte ridicat de proteine ​​vegetale, garantând o prezență minimă de 72% CP (prin metoda oficială Dumas de analiză), iar recent chiar și valori de până la 76% au fost măsurate prin testul Near Infra-Red (NIR) .

 

Pe lângă acest nivel extrem de proteină brută vegetală, produsul prezintă și procente relevante de aminoacizi importanți pentru toate tipurile de animale. După cum se poate observa în tabelul de comparație de mai sus, Inlocuitorul de faina de peste este relativ bogat și în aminoacizii vitali Treonină, Isoleucină, Valină și Alanină. Acest lucru are ca rezultat, de exemplu, unul dintre cele mai mari raporturi „Treonină pe proteină brută” dintre toate furajele menționate mai sus. Mai mult, produsul este foarte competitiv cu srotul de soia și MBM în valorile energetice ale dietei și depășește srotul de soia în conținutul total de grăsimi.

 

Ca orice altă materie primă, inlocuitorul de faina de peste nu este capabil să prevadă suficient în toti aminoacizii esențiali sau limitativi precum Lizina, Metionina+Cistina. Acești aminoacizi specifici, de exemplu, sunt prezenți în mod obișnuit în srotul de soia și făina de pește. Acesta este un motiv pentru care nu este recomandabil să utilizați inlocuitorul de faina de peste ca singura sau principală sursă de proteine ​​în ratiile animalelor, ci mai degrabă ca un complement proteic interesant și benefic pentru un amestec variat de mai multe materii prime proteice (de exemplu, srot de soia, srot de rapiță, srot de floarea soarelui, MBM, faina de pește etc). Dacă țineți cont de acest principiu condiționat, adăugarea inlocuitorului de faina de peste va duce cu siguranță la un profil de aminoacizi variat și bine echilibrat la nivelul hranei finale.

Produse similare

Pagina noastră pe facebook

Meniu

Formular de contact

Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

   +373 799 98 601
   +373 794 52 822

  office@profarm.md

Date de contact

© 2020 - 2024 profarm.md - toate drepturile rezervate